fbpx

Proiectul a primit nr. de înregistrare 4263/30.01.2017. Proiect privind încheierea de parteneriate între Primăria Sector 2 și instituțiile din subordinea Consiliului Local Sector 2 (prin directiile de Resurse Umane) cu universitățile din Municipiul București prin care, la cerere, studenții din anii terminali să poată efectua stagii de practică, pentru a suplini deficitul actual de personal (Direcția economică, Direcția Servicii Publice, Urbanism, ADP etc), cât și pentru abordarea unei strategii unitare pentru încurajarea și atragerea studenților pentru a urma o carieră în serviciul public după modelul de atragere a viitorilor specialiști practicat în domeniul privat.

Considerăm că în acest mod direcțiile din Primărie vor avea la dispoziție resurse umane cu pregătire superioară, fără costuri suplimentare, încurajându-se astfel ca viitorii tineri specialiști să urmeze o carieră în serviciul public, iar pe de altă parte se va oferi o oportunitate  pentru cetățenii Sectorului 2 să primească servicii publice la standarde ridicate, susținute de un număr ridicat de resurse umane în curs de specializare sau cu nivel ridicat de specializare.
[pdf-embedder url=”https://sector2.usr.ro/wp-content/uploads/2017/01/ph-stagiu-practica-studenti-1.pdf” title=”ph-stagiu-practica-studenti”]