fbpx

Anul acesta poți direcționa 2% din impozitul tău pe venit către Uniunea Salvați România, filiala Sector 2. În acest fel ne ajuți să realizăm cât mai multe acțiuni și proiecte în folosul sectorului nostru. Descarcă formularul, completează-l cu datele tale și trimite-l prin poștă la Administrația Financiară de domiciliu. Îți mulțumim că ești alături de noi!

Descarca formularul


De pe facebook

25/09/23 11:03

USR Sector 2

Președintele USR, Cătălin Drulă, în direct la Prima News ... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

22/09/23 20:30

USR Sector 2

Un pic de apă, un pic de îngrijire și în câteva zile e verde.

Mai e mult de muncă până aducem toate spațiile verzi de pe Pantelimon la standardul pe care ni-l dorim. Parte din ele nu sunt irigate. Pe unele zone nu mai e urmă de vegetație. Însă o vom scoate la capăt.
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

21/09/23 20:03

USR Sector 2

Radu Mihaiu a fost în stradă Rodica, un loc situat între calea ferată și lacul Fundeni, unde există atât locuire formală, cu acte, cât și locuire informală. În această zonă, nu sunt gaze, iar în unele locuri nu există nici curent electric, deoarece oamenii nu au "acte pe casă".

Anul trecut, Consiliul Local al sectorului 2 a aprobat o hotărâre prin care acești rezidenți pot fi ajutați să-și obțină actele de proprietate. Radu Mihaiu a promis și o igienizare a terenului sub administrarea CFR, dar, din păcate, aceasta poate fi realizată doar în situații de urgență sanitară, nefiind în administrarea directă a sa.

A plecat din zonă cu 4 "sarcini de rezolvat", care ulterior au devenit 5 și intenționează să se întoarcă peste o lună pentru a informa comunitatea despre progresele realizate.
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

20/09/23 08:01

USR Sector 2

Ne vedem joi, ora 18.00, în Piața Milan Rastislav Štefánik (fosta Piața Italiană), să vorbim despre:

▪️ curățenie și control
▪️ sistematizare străzi
▪️ modernizare infrastructură rutieră
▪️ zile festive în cartier

Vă așteptăm.
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

19/09/23 15:06

USR Sector 2

Cătălin Drulă: Legea creșterii taxelor a lui Marcel Ciolacu și a PNL-ului este un atac direct asupra economiei românești ... mai multmai putin

Vezi pe Facebook