fbpx
USR Sector 2 - actiune de ecologizare in Parcul National

USR Sector 2 – actiune de ecologizare in Parcul National

O nouă acțiune de ecologizare organizată de Filiala USR Sector 2, în 25.03.2017, în zona “Rondului Maior Coravu” (la intrarea în Stadionul National).

De pe facebook

05/03/21 10:59

USR Sector 2

Conferință de presă susținută de ministrul Justiției, Stelian Ion, pe tema Dosarului „10 august” ... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

04/03/21 21:00

USR Sector 2

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în direct la Jurnalul de Seară. ... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

04/03/21 16:42

USR Sector 2

USR PLUS s-a poziționat de la bun început împotriva oricărei imixtiuni în justiție, fie ea și la nivel declarativ, și va continua să o facă.
Nu am criticat decizia Tribunalului București de a respinge cererea DIICOT de redeschidere a Dosarului 10 August, ci doar am afirmat că cetățenii au dreptul să afle adevărul, la fel ca în cazurile Mineriadei și Revoluției. Nu o dată România a fost condamnată la CEDO pentru că statul român nu a reușit să respecte drepturile cetățenilor ei.
Independența justiției trebuie apărată pentru buna funcționare a statului de drept și ne-am luat acest angajament în fața cetățenilor. Tocmai de aceea, orice suspiciune privind lipsa unei anchete efective în dosarul 10 august trebuie abordată direct și clarificată de principalele instituții din sistemul de justiție care au acest rol.
În acest sens, Stelian Ion, ministrul Justiției, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să ia o poziţie privind apărarea independenţei sistemului judiciar:
„Cred că este foarte important ca sistemul judiciar să aibă un răspuns la aceste discuţii din spaţiul public şi să aibă o reacţie, bineînţeles după o analiză foarte atentă, pentru că o astfel de percepţie poate afecta reputaţia întregului sistem judiciar în ansamblul său şi nu este corect şi nu este de dorit să se întâmple acest lucru.
Nu mă găsesc aici pentru a critica o anumită soluţie, nu voi face acest lucru. Repet, este rolul CSM şi, eventual, al Inspecţiei Judiciare să facă anumite verificări, dacă veţi aprecia şi dumneavoastră acest lucru.
Sunt chestiuni legate în principal de dreptul la apărare din perspectiva persoanelor vătămate, audierea acestora. Trebuie să se facă verificări sub acest aspect”.
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

03/03/21 18:16

USR Sector 2

Noii colegi de la AUR au deprins într-un timp relativ scurt năravurile fraților mai mari de la PSD. ... mai multmai putin

Vezi pe Facebook