USR Sector 2 - actiune de ecologizare in Parcul National

USR Sector 2 – actiune de ecologizare in Parcul National

O nouă acțiune de ecologizare organizată de Filiala USR Sector 2, în 25.03.2017, în zona “Rondului Maior Coravu” (la intrarea în Stadionul National).

De pe facebook

18/02/19 18:57

USR Sector 2

Începe prima bătălie !
Alianța 2020 USR PLUS a dat astăzi startul campaniei de strângeri de semnături pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Contăm pe suportul vostru pentru a strange cele 300 000 de semnături pentru validarea listei candidaților.
Împreună reușim !
#euvotez #26mai #alianta2020 #USRPLUS
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

18/02/19 16:58

USR Sector 2

Dan Barna, președintele Uniunea Salvați România - USR și Dacian Cioloş, președintele PLUS vor fi Live la emisiunea România 9 de pe TVR 1, diseara la ora 21:00.

Hai alături de noi! usr.ro/inscriere
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

18/02/19 15:24

USR Sector 2

Uniunea Salvați România - USR
Lansăm strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare. Suntem în stradă, printre oameni, acolo unde am fost întotdeauna.

Dacă vrei să fii voluntar sau să ne dai semnătura ta de susținere, înscrie-te pe www.usrplus.ro/ ca să te ținem la curent.

#Alianța2020 #USRPLUS
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

18/02/19 13:53

USR Sector 2

ALBA-NEAGRA CU TAXA DE SALUBRIZARE. Uite-o, nu e. Și o mână străină vă intră în buzunar. Da, dragi locuitori ai Sect.2, TAXA ABUZIVĂ DE SALUBRIZARE se întoarce! Și, nu oricum, ci identică: 159 lei/persoană/an sau 13.25 lei/persoană/lună. Zău, nu e o comedie proastă, e realitatea românească: se află la punctul 6 – (re)instituirea taxei de salubrizare- a ședinței ordinare a Consiliului Local, ce va avea loc joi, 21 februarie.
Recent, la insistențele USR, viceprimarul PNL, Dan Cristian Popescu (inițiatorul acestui proiect) și primarul PSD, Toader v-au invitat la 2 dezbateri publice, simulând cinic că îi interesează „vocea voastră”. Se pare că revolta și contra-argumentele voastre n-au mișcat niciun mușchi pe obrazul acestor oameni.
Iată ce mai conține punctul 6 – o taxă subvenționată de 9.42 lei/persoană/lună față de hotărârea din decembrie 2018 (anulată între timp), ce prevedea o subvenție de 38 lei/an. Singurul lucru, pe care pare că l-a înțeles în urma acestor dezbateri viceprimarul Popescu, a fost să schimbe nivelul subvenției de la 30 lei / an la 38 lei / an.
„Povestea de iubire” cu Supercom, compania intrată în analele istoriei Sect.2 din 1999 până în prezent, continuă. Vă reamintim că există o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție din vara lui 2018, ce obligă Primăria la inițierea unei licitații, dar ce mai contează Justiția în țara aceasta? Conturile Supercom să crească...până la cer! Toate pârghille au fost pregătite. Și să vreți să colectați selectiv n-aveți cum, căci nu se investește nimic în infrastructura ce ar permite o astfel de colectare. Cum populația nu are cum să respecte „țintele de colectare”, e pedepsită încă o o dată cu o indexare de tarif ce ajunge tot la Supercom. Această indexare de tarif este suportată tot de voi sub forma acelei suprataxe de 50% pe care o veți plăti Primăriei, ca urmare a nerespectării țintelor de colectare selectivă. Un nou cadou oferit din „dragoste pentru Supercom”. Zău că nu e o telenovelă, e cruda realitate: oamenii sunt suprataxați, conturile Supercom se umflă, iar viceprimarul Dan Cristian Popescu și majoritatea PNL-UNPR din Consiliul Local Sect. 2 împiedică adoptarea proiectului ce ar permite organizarea licitației pentru salubrizare. USR va sta cu ochii pe ei și vă asigurăm că vom face tot ce este legal posibil ca lucrurile să NU rămână așa! Vă ținem la curent.
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook

16/02/19 17:21

USR Sector 2

Tragem linie după o săptămână de „dezbateri” pe bugetul pentru 2019.

USR a depus peste 200 de amendamente, soluții concrete pentru problemele arzătoare din jurul nostru, însă toate au fost respinse de PSD.

Am propus suplimentarea fondurilor pentru autostrada A8 deoarece Moldova trebuie să aibă urgent o autostradă care să o scoată din bezna subdezvoltării. Am propus creșterea bugetului pentru medicina de familie și fonduri pentru dotarea a 16 spitale municipale și județene pentru că avem spitale unde asistentele cumpără pansamente ori pacienții sunt nevoiți să vină cu medicamentele de acasă.

De asemenea, am propus extinderea la nivel național a programului „Școală după școală” pentru a preveni reducerea abandonului școlar, dar și dotarea școlilor din mediul rural cu grupuri sanitare. Măsuri construite pentru copiii vulnerabili cu scopul de a reduce din inechitatea socială și de a pune bazele unui viitor mai bun.

Însă PSD nu mai are capacitatea de a vedea dincolo de răsplătirea baronilor locali, capturarea loialității primarilor și alocarea de pensii speciale. Nevoile românilor sunt complet ignorate, de o guvernare care să vină în sprijinul românilor nici nu poate fi vorba. Dar nu mai au mult, în 2020 vom fi la guvernare și vom îndepărta infractorii de banul public. Mergi la vot!
#FaraPenali
... mai multmai putin

Vezi pe Facebook