fbpx

Vă invităm să participaţi în data de 31 mai, între orele 14 și 18, la evenimentul organizat de Centrul de consiliere pentru renunţarea la fumat şi consilierul local Ion Chiricuţă, în parcul de lângă Primăria Sectorului 2, cu prilejul Zilei Mondiale Fără Tutun.

Personalul medical va măsura “vârsta funcţionării plămânilor” și va distribui pliante persoanelor interesate. Vor fi realizate și activităţi fizice specifice.

Începând din 1988, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) şi partenerii săi celebrează în fiecare an această zi pentru a-i face pe fumători să conștientizeze pericolele utilizării tutunului, nu numai pentru ei, ci și pentru societatea în care trăiesc şi pentru a impulsiona implementarea Convenţiei Cadru a OMS pentru Controlul Tutunului – primul tratat internaţional de sănătate publică.
Cei care doresc să organizeze evenimente similare și în alte locaţii pot lua legătura cu colegul nostru Ion Chiricuţă (tel: 0723672369).
Centrul de consiliere pentru renunţarea la fumat poate fi contactat pe site-ul www.stopfumat.eu

 

[pdf-embedder url=”https://sector2.usr.ro/wp-content/uploads/2017/05/PLIANT-ANTIFUMAT-NOU.pdf” title=”Comemorarea Zilei Mondiale Fără Tutun”]

 

***

(update 31.05.2017)

20170531_ion_chiricuta_m