Comunicate de presa

USR Sector 2

USR CERE ÎNFIINȚAREA UNEI COMISII DE ANALIZĂ ANGAJĂRI FICTIVE LA UNA DINTRE COMPANIILE MUNICPALE

USR face demersuri pentru demararea verificărilor privind angajările făcute la una dintre companiile municipale. Marian Bumbar, consilier municipal USR, a depus un Proiect de Hotărâre ce vizează înființarea unei comisii de Analiză și Verificare privind angajările efectuate la Compania Municipală Tehnologia Informației București S.A.

Inițiativa vine în urma unor semnale de presă potrivit cărora la Compania menționată au fost înregistrate ilegalități și nereguli majore privind încadrarea, pontarea și plata unora dintre angajați. Situația este cu atât mai gravă cu cât decizia Curții de Apel București privind companiile municipale nu este pusă în aplicare.

Comunicat de presă – USR Sector 2 contestă la tribunal, ANSPDCP și Consiliul Concurenței taxa de habitat impusă abuziv cetățenilor

Comunicat de presă – 8 ianuarie 2019

USR Sector 2 contestă taxa de habitat de 13,23 lei/persoana/lună, impusă abuziv cetățenilor. Primarul și majoritatea Consilierilor locali ai Sectorului 2, cu excepția celor de la USR, au adoptat la foc automat 4 Hotărâri de Consiliu Local în ședințele din 4 și 13 decembrie 2018.