fbpx

Comunicate de presa

USR Sector 2

[Comunicat de presă] La Sectorul 2, Dreapta unită – USRPLUS și PNL – au semnat un angajament față de cetățeni pentru primele 100 de zile de mandat

La Sectorul 2, Dreapta unită - USRPLUS și PNL - au semnat un angajament față de cetățeni pentru primele 100 de zile de mandat.La Sectorul 2, candidații dreptei unite și-au dat mâna și au semnat un angajament față de cetățeni. Prin acest angajament, semnatarii USRPLUS...

[Comunicat de presă] Radu Mihaiu și Monica Anisie au început demersurile de anulare a PUZ Sector 2

Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 2, și doamna Ministru Monica Anisie, președinte al Filialei PNL Sector 2, au înaintat o plângere prealabilă către Primăria și Consiliul General al Municipiului București, prin care solicită anularea hotărârii de Consiliu General ce a aprobat Planului Urbanistic Zonal Sector 2, București pe motive de nelegalitate.

Plângerea prealabilă este supusă și atenției Instituției Prefectului Municipiului București, care poate suspenda hotărârea CGMB nr. 339 din data de 13.08.2020 prin contestarea ei în instanță.

USR CERE ÎNFIINȚAREA UNEI COMISII DE ANALIZĂ ANGAJĂRI FICTIVE LA UNA DINTRE COMPANIILE MUNICPALE

USR face demersuri pentru demararea verificărilor privind angajările făcute la una dintre companiile municipale. Marian Bumbar, consilier municipal USR, a depus un Proiect de Hotărâre ce vizează înființarea unei comisii de Analiză și Verificare privind angajările efectuate la Compania Municipală Tehnologia Informației București S.A.

Inițiativa vine în urma unor semnale de presă potrivit cărora la Compania menționată au fost înregistrate ilegalități și nereguli majore privind încadrarea, pontarea și plata unora dintre angajați. Situația este cu atât mai gravă cu cât decizia Curții de Apel București privind companiile municipale nu este pusă în aplicare.

Comunicat de presă – USR Sector 2 contestă la tribunal, ANSPDCP și Consiliul Concurenței taxa de habitat impusă abuziv cetățenilor

Comunicat de presă – 8 ianuarie 2019

USR Sector 2 contestă taxa de habitat de 13,23 lei/persoana/lună, impusă abuziv cetățenilor. Primarul și majoritatea Consilierilor locali ai Sectorului 2, cu excepția celor de la USR, au adoptat la foc automat 4 Hotărâri de Consiliu Local în ședințele din 4 și 13 decembrie 2018.