fbpx

Biroul Local Sector 2

Radu Mihaiu

Radu Mihaiu

Președinte

Radu Nedelcuț

Radu Nedelcuț

Vicepreședinte

Am 36 de ani, sunt inginer software, lucrez de vreo 12 ani în domeniul consultanței. Dacă folosiți internetul mobil în Statele Unite sau mergeți cu metroul în Londra, probabil utilizați software scris de mine.
Am o fetiță de 4 ani și un băiețel în primele luni de viață. Locuiesc la Lizeanu si ies cu copiii la plimbare in Parcul Circului.
M-am înscris în USR în decembrie 2017 pentru că vreau să apăr direcția Europeană a României. Vreau să le demonstrez oamenilor că partidele politice nu sunt toate la fel, că se poate face o schimbare reală în bine a României, că votul lor contează. Prezența scăzută la vot dă o voce disproporționat de mare discursului anti-european al penalilor care vor să fie lăsați nesupravegheați să fure. Oamenilor trebuie să le redăm încrederea în viitorul României, ca să vină la urne cu inima deschisă și să dea un semnal ferm că locul României este în Uniunea Europeană, că ne dorim pace și prosperitate.

Stefan Cioc

Stefan Cioc

Vicepresedinte

Sunt profesionist în domeniul IT, freelancer, părinte. Sunt un bun analist, un programator pasionat de munca sa, genul de persoană care duce lucrurile până la capăt. Îmi place să construiesc soluții informatice care promovează transparența și ajută la optimizarea proceselor. Am absolvit Facultatea de Electronică din cadrul Politehnicii București, și ulterior ASE București (IDD). Locuiesc în București de mai bine de 20 de ani.

Am înțeles că schimbarea în bine a societății nu va veni dacă așteptăm mereu ca altcineva să facă ceva, să ia atitudine. Pentru ca nedreptatea și corupția să triumfe, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic. De aceea am ales să mă implic în politică alături de USR.

Ariel Chiș

Ariel Chiș

Vicepreședinte

Mă numesc Ariel Chiș, sunt născut în Israel într-o familie de români fugiti din comunism. In 1996 m-am întors în România până am plecat la facultate în străinătate. Am absolvit facultatea de istorie de la University of Hull (UK) și un Master în Management Internațional de la Royal Holloway University of London (UK). Proaspăt întors din Statele Unite în primăvara lui 2016, am intrat în USR în luna August a acelui an cu gândul de a schimba cum se face politica în România. Am fost șeful de cabinet al lui Vlad Alexandrescu din Ianuarie 2017 pana la 1 Octombrie 2017. De atunci sunt consilier parlamentar la Claudiu Năsui. Îmi place să merg la proteste, am fost în stradă la OUG 13, seară de seară cu câte 3 straturi de șosete groase și am protestat și în parlament. In timpul meu liber sunt ghid de turism.

Marius Pellegrini

Marius Pellegrini

Membru

Numele meu este Marius Pellegrini. Pasionat de artă vizuală încă din adolescență si de construirea de “povești” prin intermediul limbajului vizual, am pornit pe drumul art direction/graphic design -ului de pe la vârsta de 18 ani. Și așa am pătruns în lumea Advertising-ului – teritoriul “poveștilor” în care pasiunile mele se îmbinau perfect – arta vizuală, phisologia și comunicarea cu oamenii (urăsc termenul “masele”). Probabil ca ați mâncat, băut și condus brand-uri create și de mine, dar cu siguranță toți v-ați bucurat de campania internațională “Sibiu Capitală Europeană”, ce mie mi-a schimbat viața. De atunci, am propriul shop de creație, ceea ce mi-a conferit libertatea de a-mi dedica voluntar skill-urile campaniei USR 2016 în a susține, prin ceea ce știu, o mână de tineri educați, cu un discurs european și o mare dorință de a schimba Romania. OUG 13 însă, m-a tranformat dintr-un “spectator entuziast” într-un om hotărât să iasă din zona de confort și să facă mai mult. Sunt membru USR din decembrie 2017. M-am implicat în campaniile de comunicare USR Sect 2, în strâns de semnături pentru “Fără Penali în funcții publice” & “Oameni Noi” și în cât mai multe proiecte demarate de Filiala. Visul meu este ca România să își recapete demnitatea și curajul de a se reconstrui într-o țară în care legea, normalitatea și valorile să nu fie “excepții”, ci un adevărat “stil de viață”. În USR, am găsit oameni valoroși, care simt și gândesc ca și mine. Tocmai de aceea, sper ca împreună, “Uniți”, să construim proiecte, campanii și mesaje cât mai vizibile și cu relavanță în viața locuitorilor Sectorului nostru.

Gabriel Waspusch

Gabriel Waspusch

Membru

Proiectele software complexe pe care le-am dezvoltat în viața profesională mi-au demonstrat că, pe lângă aspectele tehnice, esențiale pentru reușită sunt și aspectele politice, precum și convingerea unor oameni cu interese uneori deosebite să coopereze pentru un a obține în comun un rezultat pozitiv.

Sper ca împreună cu oameni cinstiți și competenți, și prin politici publice de calitate, să reușim să schimbăm modul în care se cheltuie banul public, pentru ca în final viața fiecărui cetățean să fie mai bună

Mihai Cleja

Mihai Cleja

Membru

Gabriela Cristina Nițulescu

Gabriela Cristina Nițulescu

Membru

Cristian Severin

Cristian Severin

Membru

Arhitect cu preocupări în domeniul teoriilor urbane, tatăl unui băiat simpatic.

Am intrat in organizația București a USB/USR in primăvara anului 2016 (înainte de alegerile locale) cu dorința de a contribui la programul de guvernare, mai precis la un nou plan de dezvoltare a Bucureștiului.

Teoria si practica urbanismului dovedește că la un moment dat din evoluția unui oraș nu se mai pot menține condițiile de trai și nici conserva patrimoniul construit fără o regândire integrală a orașului, atât din punctul de vedere al structurii sale fizice, cât și  administrativ.  

Bucureștiul se află deja de ceva vreme în acest impas: condițiile de mediu, echilibrul social, bunăstarea economică, starea sănătății populației, serviciile publice etc. nu mai pot fi asigurate în lipsa extinderii teritoriale, cu deplasarea graduală a centrelor generatoare de trafic și poluare în afara actualului centru.

Noul Plan Regional de Dezvoltare trebuie deci să ia în studiu teritoriul mult mai mare a unui București metropolitan. Trebuie spart status-quo-ul meschinelor unități administrative din jurul capitalei și gândite rețelele de servicii la noua scară.

Pe de altă parte numai cu această strategie urbană pot fi conservate atât patrimoniile (construit, natural, artistic) cât și tradițiile, coeziunea, starea de sănătate a comunităților.     

Cristina Irina Bălăcescu

Cristina Irina Bălăcescu

Membru

Sunt de profesie traducator si am 33 de ani. Am absolvit Facultatea de Litere in Cluj-Napoca (Babeș-Bolyai) si ulterior master-ul de Traductologie in Timisoara, in cadrul Facultatii de Vest. Locuiesc in Bucuresti de 8 ani.

Am ales USR pentru ca imi doresc să traiesc intr-o tara, nu doar frumoasa, dar si prospera, atat intelectual cat si economic. Am realizat ca schimbarea vine de la noi si asteptand ca altii sa faca ‘ceva’ este timp pierdut. Acei ‘altii’ suntem noi: eu, tu, vecinul de la parter, fratele etc.

În cadrul USR-ului sunt coordonator al grupului de acțiuni si al HR-ului.

Valentin Teodor

Valentin Teodor

Membru

Inginer de Biotehnologii, în vârstă de 41 de ani, cetățean al sectorului doi de treisprezece ani, și nu, nu este un număr cu ghinion.

În timpul facultății, efectuată în U.S.A.M.V. București, mi-am descoperit un hobby: educația chinologică și psihologia canină. De atunci, din anul 1998, sunt în contact permanent cu bucureștenii, cu animalele lor de companie dar și cu parcurile, în special cele din sectorul doi.

În plan politic, mă recomand ca un puternic anticomunist, am sprijinit și m-am afiliat USR în aprilie 2017 întrucât m-am intersectat cu valorile și obiectivele policite ale organizației noastre:

– Fără penali în funcții publice

– Transparentizarea cheltuielii banilor publici

– O administrație publică eficientă

– Promovarea egalităţii de şanse;

– Susţinerea liberei iniţiative şi antreprenoriatului.

Comisia de Arbitraj

Boroi Silviu Cătălin

Boroi Silviu Cătălin

Membru comisie

Mă numesc Boroi Silviu Cătălin, am 44 ani, sunt jurist și locuiesc în Sectorul 2 din anul 1983.

Simona Goncea

Simona Goncea

Membru comisie

Experienta: 15 ani in Top Management Corporatist
Prezent: Antreprenor privat.
De ce USR ?
Pentru un discurs decent si de bun simt in politica romaneasca.
Pentru alternativa unei schimbari in favoarea cetateanului
Pentru a dovedi ca cei de felul nostru exista, gandesc, se implica si nu mai pot fi ignorati.
Pentru ca m-am saturat sa comentez nemultumita m-am decis sa actionez cu speranta si entuziasm.
Pentru a face diferenta. Si  pentru ca trebuie !

George Sorin Cristescu

George Sorin Cristescu

Membru comisie

Cenzor

Alexandru Bălan

Alexandru Bălan

Cenzor

M-am născut în județul Gorj, Târgu Jiu, unde am locuit pâna la finalizarea studiilor liceale.
De peste 10 ani am decis să mă mut în București – Sector 2, oraș în care am găsit noi oportunități de dezvoltare profesională și socială.
Am absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice,
iar în acest moment lucrez ca auditor financiar.
Am decis să intru în USR deoarece cred că numai sprijinind și lucrând alături de oameni care au aceleași valori ca mine pot schimba ceva în societate.

Cred că România poate fi țara în care să-ți trăiești viața așa cum ți-o dorești!