fbpx

Echipa USR in CL Sector 2

Adrian Alexandru

Adrian Alexandru

Consilier local

M-am implicat în campania alegerilor locale alături de Nicuşor Dan şi de colegii din Uniunea Salvaţi Bucureştiul cu speranţa că rezultatele de la aceste alegeri vor încuraja după aceea mult mai mulţi oameni de calitate să încerce să construiască un oraş pentru oameni!
Sunt alături de Nicuşor Dan din 2012 deoarece în timp ce alţii discutau şi cîştigau primăria cu şosele suspendate, el era singurul care venea cu o viziune de dezvoltare a oraşului pe termen lung! Mai mult, era şi ironizat cand ridica problema unui parteneriat pentru şoseaua de centură spunîndu-se că este doar problema ministerului de resort sau a parcărilor la intrările din oraş pentru descongestionarea traficului, despre banda unică, despre reducerea spaţiilor verzi (ajunse astăzi la jumătate faţă de 1989), de transparenţă totală etc, etc, în concluzie de un oraş pentru oameni!
Sunt un consilier accesibil tuturor cetăţenilor, care mă reprezint pe mine şi pe cei asemeni mie care își doresc un altfel de sistem administrativ: transparent, eficient şi cât mai puțin birocratic.
Și pentru a reuși acest lucru cât mai bine nu văd decât o singură soluție: alături de colegii mei din Uniunea Salvați România!

Prezentare în campanie 2016 alegeri locale

Ion Chiricuță

Ion Chiricuță

Consilier local

Ca inspector în construcții am putut constata, în cei aproape 10 ani de activitate, numeroase abuzuri realizate de primăriile din capitală. Am decis să mă implic alături de Uniunea Salvați Bucureștiul pentru a putea contribui la normalizarea situației actuale, care nu are nimic de-a face cu binele comunitar, ci doar cu interese de tip mafiot, perpetuate indiferent de culoarea politică a celor ce au ocupat funcțiile de primari sau de consilieri. Din păcate, această cutumă de deturnare a fondurile publice nu va putea fi eradicată fără implicarea activă a cât mai multor cetățeni corecți, pe care îi așteptăm cu toată deschiderea să ni se alăture!

ŢÎBULEAC BOGDAN

ŢÎBULEAC BOGDAN

Consilier local

Antheia Aleksandra Riesch

Antheia Aleksandra Riesch

Consilier local

Aimee Bugner

Aimee Bugner

Consilier local

Sunt psiholog,am lucrat aproape 40 de ani la Institutul National de Hematologie Transfunzionala din Bucuresti.In 2ooo am creat Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange a carei presedinta sunt in continuare.
Nu am fost niciodata in nici un partid,spre USR am venit dinspre Initiativa Lacul Tei-organizatie de cartier-in care activam de cativa ani impreuna cu alti locuitori ai Lacului Tei,incercand sa rezolvam noi ceea ce ar fi trebuit sa rezolve primaria.Ce m-a facut sa intru in USR este dorinta de schimbare a sistemului in care cei mai multi ne furam singuri caciula,iar cei mai putini ne privesc cu ironie, de sus,dupa ce au rasturnat complet scara de valori.

Prezentare în campanie 2016 alegeri locale