fbpx

Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Reprezentantii USR Sector 2
Marian Bumbar

Marian Bumbar

Consilier General

Am absolvit Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, sunt inginer licențiat în Radioelectronică și am un masterat în știința computerelor la Academia Națională de Apărare a Japoniei.

Am experiență în coordonarea programelor de achiziții și modernizare nave și tehnică militară.

Am promovat România și produsele românești în Japonia în cadrul Asociației de Afaceri Româno-Japoneze, al cărei membru sunt. În prezent sunt consultant de afaceri, manager și administrator al unei firme de software.

Ca cetățean, de mulți ani observ că sunt foarte multe deficiente și anormalități în funcționarea administrării instituțiilor statului în ansamblu. Oamenii aleși să-și facă datoria care au promis că vor lucra în folosul locuitorilor orașului, au fost preocupați doar de propriul interes.

Raluca Teodor

Raluca Teodor

Consilier General

Îmi place să cred că sunt o luptătoare și, după ce generaţii anterioare din familie s-au luptat cu regimul comunist prin închisori, mai apoi au trăit dezamăgirea manipularilor din timpul revolutiei şi a mineriadelor, mi s-ar părea nedemn să nu mă implic în viaţa civică.

Am inceput activităţile civice din adolescenţă, când ecologizam Parcurile Naţionale din România în cadrul unui ONG. Acesta a fost momentul în care am început să mă gândesc la viaţa în comunitate, dar şi la calitatea vieţii noastre citadine.

Dupa 6 ani petrecuţi în afara ţării, în care am făcut și un master la Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne, am hotărât să revin pentru a-mi realiza visul: să arăt turiştilor străini frumuseţile ţării noastre şi să modific imaginea negativă pe care o avea România. Am devenit astfel antreprenor, din 2007 având una dintre puținele agenţii de turism din ţară specializate în ciclism și turism montan.

Alin Arsu

Alin Arsu

Consilier General