Consiliul Local Sector 2

În aprilie 2016, Uniunea Salvați România (pe atunci Uniunea Salvați Bucureștiul) a obținut un scor neașteptat pe București – 30,52% pentru Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Bucureștiului. În Sectorul 2, USB a avut un scor care i-a permis trimiterea a cinci consilieri in Consiliul Local Sector 2.

Consilierii noștri lucrează pentru dumneavoastră și încearcă să demonteze un sistem învechit bazat pe mica înțelegere și avantaje proprii. În această pagină găsiți lista cu consilierii USR Sector 2, comunicatele de presă emise de ei și, nu în ultimul rând, proiectele depuse de consilierii noștri și cele aprobate.

Program de audiențe

Începând cu 24.08.2016, consilierii USR Filiala Sector 2 vă aşteaptă, în fiecare miercuri între orele 17-19, la sala de audienţe de la parterul primăriei Sectorului 2 (cea folosită şi de primarul sectorului 2).

Adresa Primăriei Sector 2: Str. Chiristigiilor nr. 11-13 (Obor)

Vă rugăm să ne contactaţi înainte, prin email la s2[at]usr.ro sau prin mesaje pe pagina Facebook a filialei, pentru a putea face o mică programare.

Noutăți, știri, evenimente

Comunicat de presă USR Sect 2 – Primăria Sectorului 2 încalcă legea şi plăteşte 24 milioane de lei, fără licitaţie, pentru 120 de utilaje pe zi. Însă când ninge, pe stradă ies cel mult 60 de utilaje, adică cel mult jumătate din numărul de utilaje plătite.

Comunicat de presă – 28 februarie 2018

Primăria Sectorului 2 încalcă legea şi plăteşte 24 milioane de lei, fără licitaţie, pentru 120 de utilaje pe zi. Însă când ninge, pe stradă ies cel mult 60 de utilaje, adică cel mult Mai mult

Comunicat de presă USR Sect 2 – Primăria Sectorului 2 încalcă legea şi nu organizează licitație pentru servicii de salubritate şi deszăpezire. Aproape 24 milioane de lei sunt atribuite nelegal, din semnătura primarului, fără licitaţie, printr-un act adiţional la un contract nelegal

Comunicat de presă – 22 ianuarie 2018

Primăria Sectorului 2 încalcă legea şi nu organizează licitație pentru servicii de salubritate şi deszăpezire. Aproape 24 milioane de lei sunt atribuite nelegal, din semnătura primarului, fără licitaţie, printr-un act adiţional la un Mai mult

Comunicat de presă USR Sect 2 – Ce să alegem: poleim biserica Sfântul Pantelimon sau cumpărăm anestezice la Spitalul Sfântul Pantelimon?!

Comunicat de presă – 18 decembrie 2017

– Funcţionarea Spitalului Sfântul Pantelimon în condiţii decente este principalul nostru obiectiv: este inadmisibil ca pacienţii să vină cu … Mai mult