Filiala USR Sector 2

Echipa care lupta pentru sectorul 2

Echipa Uniunea Salvați Romania filiala Sector 2 este alcătuită din oameni tineri și nu numai. Oameni fără apartenență politică anterioară, fără implicații politice și financiare de care să se rușineze, oameni care împărtășesc valori morale și civice democratice, oameni determinați, cu o conduită europeană și care își doresc o schimbare pe harta mare a Bucureștiului. Sunt oameni de diferite profesii, cu pregătire la cel mai înalt nivel.

Sectorul 2 al Capitalei se întinde pe o suprafață de 32 Km2, un sector aglomerat, încărcat de construcții civile de mare calibru, un sector în care traficul civil sufocă, un sector cu responsabilități sociale, administrative și de urbanism și care, toate la un loc, duc la disconfortul traiului de zi cu zi pentru locuitorii lui.

Construcțiile haotice uneori și dezechilibrat amplasate fac din sectotul 2 la această oră un “oraș’ suburban, greu respirabil și greu circulabil. Zona de spații verzi a sectorului este redusă sub minimum european acceptabil.

Față de toate aceste neajunsuri, noi, Uniunea Salvați Romania avem un cuvânt de spus și îl vom spune!

Evenimente si comunicate USR Sector 2

Întâlnire cu aleșii tăi – 6.05.2017

USR Setor 2 - intalnire cu alesii tai

USR Setor 2 – intalnire cu alesii tai – Raluca Teodor, Vlad Alexandrescu, Silvia Dinică, Adrian Alexandru

Uniunea Salvaţi România Filiala Sector 2 i-a invitat, sâmbătă 6.05.2017, pe cetăţeni la o întâlnire cu parlamentari, consilieri generali şi consilieri locali ai … Mai mult

Acțiune de ecologizare – 8.04.2017

usr-secror-2-actiune-de-ecologizare-8-04-2017

Echipă mică dar hotărâtă în efortul de a avea un sector mai curat, USR Sector 2 a întreprins o nouă acțiune de ecologizare sâmbătă, 8.04.2017, în Parcul Național din Sectorul 2 (aleea Belvedere, lângă intrarea în Stadionul Național).

De pe

Mai mult