USR Setor 2 - intalnire cu alesii tai

USR Setor 2 – intalnire cu alesii tai – Raluca Teodor, Vlad Alexandrescu, Silvia Dinică, Adrian Alexandru

Uniunea Salvaţi România Filiala Sector 2 i-a invitat, sâmbătă 6.05.2017, pe cetăţeni la o întâlnire cu parlamentari, consilieri generali şi consilieri locali ai USR, astfel încât oamenii să afle pe cine au votat, ce fac aleşii lor şi să poată discuta cu ei subiecte de maximă actualitate politică.

La întâlnire, organizată la clubul Green Hours din Bucureşti, au luat parte senatorul Vlad Alexandrescu, istoric, profesor şi politician român, fost ambasador al României în Luxemburg şi ministru al Culturii în perioada 2015-2016, senatoarea Silvia Dinică, membră a Comisiei economice, industrii şi servicii şi în Comisia pentru transporturi şi energie, consilierii generali Raluca Teodor, Octavian Berceanu şi Alin Arsu, consilierii locali Adrian Alexandru şi Cristina Neagu de la Consiliul Local Sector 2, Cristian Bulfon de la CL sector 1 etc.
Detalii aici.

De pe facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'USRSector2' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Subcode: 33