USR Setor 2 - intalnire cu alesii tai

USR Setor 2 – intalnire cu alesii tai – Raluca Teodor, Vlad Alexandrescu, Silvia Dinică, Adrian Alexandru

Uniunea Salvaţi România Filiala Sector 2 i-a invitat, sâmbătă 6.05.2017, pe cetăţeni la o întâlnire cu parlamentari, consilieri generali şi consilieri locali ai USR, astfel încât oamenii să afle pe cine au votat, ce fac aleşii lor şi să poată discuta cu ei subiecte de maximă actualitate politică.

La întâlnire, organizată la clubul Green Hours din Bucureşti, au luat parte senatorul Vlad Alexandrescu, istoric, profesor şi politician român, fost ambasador al României în Luxemburg şi ministru al Culturii în perioada 2015-2016, senatoarea Silvia Dinică, membră a Comisiei economice, industrii şi servicii şi în Comisia pentru transporturi şi energie, consilierii generali Raluca Teodor, Octavian Berceanu şi Alin Arsu, consilierii locali Adrian Alexandru şi Cristina Neagu de la Consiliul Local Sector 2, Cristian Bulfon de la CL sector 1 etc.
Detalii aici.

De pe facebook

10/12/18 13:26

08/12/18 15:16

Live | Declarații de presă Comitet Politic USR ... mai multmai putin

07/12/18 09:00

USR Sector 2

28% dintre părinții elevilor din București sunt nemulțumiți de mizeria de la toaletele din unitățile de învățământ. 21% dintre părinți au semnalat faptul că în unitățile unde învață copiii lor nu există sală de sport. De asemenea, peste un sfert dintre părinți s-au declarat nemulțumiți de existența unor lucrări nefinalizate, de mizeria din școală sau din curtea școlii, de spațiile exterioare și de aleile deteriorate. Unul din zece părinți a atras atenția că paza de la școli este insuficientă sau ineficientă.

Acestea sunt rezultatele centralizate în cadrul campaniei ”Voluntar pentru școli mai bune”, campanie derulată de USR București în primele două luni de la începere anului școlar. Scopul acestui proiect este îmbunătățirea situației din școli, prin centralizarea problemelor semnalate de către părinți și responsabilizarea instituțiilor care au datoria de a le rezolva.

Problemele semnalate de către părinți vor fi preluate de către consilierii locali USR care vor trimite sesizări către autorități semnalând punctual problemele de la fiecare școală, așa cum au fost formulate de către bucureșteni.

Lista completă a școlilor și a problemelor semnalate de către părinți, cu toate detaliile formulate de aceștia, poate fi accesată aici: tinyurl.com/y924zaoo
De asemenea, așa cum se poate vedea și în conținutul raportului, mulți părinți au semnalat și alte probleme în afara celor legate de infrastructura școlară: tinyurl.com/ycjf8bwq

USR București va continua să urmărească acest subiect și va relua periodic campaniile de semnalare a problemelor din școli. Părinții care vor să-și păstreze anonimatul pentru a-și proteja copiii vor putea să ne semnaleze ce nu funcționează în unitățile de învățământ, astfel încât consilierii USR să poată face demersurile necesare în fața autorităților.

06/12/18 13:43

USR Sector 2

O zi bună pentru USR și pentru opoziție

Este foarte important că astăzi opoziția a arătat că se poate uni și a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache. Revocarea trebuie să apară în stenogramele Camerei Deputaților și în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politică.

Este la fel de important că astăzi PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Pentru prima dată în legislatura 2016-2020 o ședință de vot final a Camerei Deputaților a fost anulată din lipsă de cvorum.

Și mai important este că sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot. Vă mulțumim pentru încredere! La următoarele alegeri, trebuie să ieșim la vot, să fim mulți, să alegem oameni cinstiți și competenți pentru România.

#FaraPenali #OameniNoi

05/12/18 16:28

USR Sector 2

Astăzi, PSD tremură din temelii în plenul Camerei Deputaţilor.

Florin Iordache conduce în acest moment ilegal ședința plenului Camerei Deputaților. USR și PNL au solicitat revocarea lui Florin Iordache și a lui Liviu Dragnea din funcțiile de vicepreședinte, respectiv președintele Camerei Deputaților.

Conform regulamentului, ședința nu poate fi condusă de Florin Iordache, fiind deja în procedură de revocare din funcția deținută.

Însă PSD calcă în picioare parlamentarismul din România și 1) refuză să lase locul unei alte persoane care să conducă ședința de plen, 2) refuză să supună la vot solicitările USR și PNL de revocare din funcție a lui Liviu Dragnea și Florin Iordache.

Timpul ca Dragnea, Iordache şi ceilalţi să plece este din ce în ce mai aproape!

#FaraPenali