fbpx

Uniunea Salvați România, Filiala Sector 2 și-a ales candidații pentru alegerile locale din 2020: Radu Mihaiu, președintele USR Sector 2 – propunerea USR pentru Primăria Sectorului 2

USR Sector 2 a ales vineri, 4 octombrie, propunerea de primar pentru Sectorul 2 și lista de candidați care vor reprezenta USR la alegerile locale de anul viitor. 

 Astfel, Radu Mihaiu, care este și președintele USR Sector 2, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenți la Adunarea Generală pentru a candida din partea USR la Primărie. Mihaiu este antreprenor IT, un om implicat în proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat în guvernul Cioloș și un foarte bun manager. 

 “Îmi propun să transformăm împreună sectorul 2 în “comunitatea noastră” – cea în care locuim, muncim, ieşim în parc sau la terasă, legăm prietenii, ne îndrăgostim şi ne trimitem copiii la şcoală.

Vreau ca în sectorul 2 să ne simţim acasă. Cetățenii acestui sector s-au obișnuit să-și limiteze confortul doar la proprietățile lor, însă contează și ce este în jurul casei, în parcuri sau în spatele blocurilor. Vreau să avem o curăţenie ca acasă, să ne simţim în siguranţă ca acasă – atât noi, cât şi copiii noştri. Vreau mai multă verdeaţă. Vreau să nu mai fim nevoiţi să mergem cu maşina la muncă sau la distracţie – pentru că ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul în comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Şi pentru ca toate acestea să se întâmple, vă propun 5 direcţii principale de care Sectorul 2 are atâta nevoie: curăţenie, infrastructură şcolară, trafic, timp personal şi încurajarea mediului de afaceri.”, a declarat președintele USR Sector 2 și propunerea USR pentru Primăria Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Lista propunerilor USR pentru Consiliul Local Sector 2 conține, alături de 2 dintre consilierii actuali, și alți colegi cu cariere solide în domenii diverse: arhitectură, IT, avocatură, antreprenoriat cultural, advertising, economie sau artă. De asemenea, lista se compune din oameni de toate vârstele, de la studenți până la pensionari, dar și un nevăzător specializat în problemele persoanelor cu dizabilități. 

În următoarele 8 luni, colegii noștri vor urma o serie de training-uri de profesionalizare pentru a deține toate instrumentele să ofere cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor din sector. Direcțiile principale pe care le vizăm sunt: curățenia, infrastructura școlară, amenajarea spațiului public, încurajarea mediului de afaceri și petrecerea timpului liber. 

Mai jos, lista propunerilor USR Sector 2 pentru Consiliul Local ordonată în funcție de numărul de voturi primite:

Gabriel Waspusch

Marius Pellegrini

Radu Nedelcuț

Andrei Panaitescu 

Anda Badea 

Angel Croitoru

George Vasiliu

Nelu Mocanu 

Dragoș Marinescu 

Florentina Popescu 

Valentin Teodor

Ion Chiricuţă

Gabriela Cristina Niţulescu

Adrian Niţă

Marian Şpan

Alexandru Bălan

Eduard Wagner-Voinescu

Vlad Sincă 

Alexandru Pleşa 

Radu Popescu

Dan Farcaş 

Silviu Cătălin Boroi

Antheia Aleksandra Riesch 

Doru Oprea 

Mihai Petre 

Mihai Apostol 

Alexandru Ancuţa 

Eduard Petre 

Sophie Flori Rădulescu 

Cristian Severin 

Daniel Dobrescu

Daniela Tudose