Semnează pentru

România modernă.

Descarcă formularul și apoi urmărește Instrucțiunile de completare a formularului de susținere de mai jos. Vezi mai jos locațiile unde se poate preda lista cu semnături.

Termen limită

5 aprilie 2024

Instrucțiuni de completare a formularului de susținere

Ai nevoie de un pix cu pastă albastră, cu care vei completa toate câmpurile din tabel cu atenție, preferabil cu litere de tipar.

Fii atent ca toate datele pe care le scrii în tabel să fie complete și corecte.

Important! Dacă strângi semnături și de la prieteni, poți completa tu câmpurile din tabel, dar semnătura trebuie să fie neapărat a celui care îți dă datele.

E de mare ajutor dacă numerotezi rândurile în tabel pe măsură ce completezi lista.

Nu uita: toți cei care semnează în tabel trebuie să aibă 18 ani împliniți.

Atunci când completezi tabelul, să te asiguri că treci numele și prenumele întregi ale celor care semnează (de exemplu: Popescu Maria, exact așa cum e în buletin).

La rubrica „Data nașterii” completează cu cifre, sub formă: zi.lună.an (ex. 31.12.1985).

Rubrica „Act de identitate / Denumire” trebuie completată cu inițialele actului de identitate al susținătorului. (C.I. – carte de identitate sau B.I. – buletin de identitate sau P.S. – pașaport simplu).

În cazul în care la final mai rămân rânduri necompletate în tabel, trebuie să le invalidezi. E simplu: tragi o linie orizontală pe mijloc

Foarte important! Declarația de sub tabel trebuie completată și semnată de persoana care a întocmit tabelul! Adică de tine. Asigură-te că ai completat și ai semnat declarația, altfel listele vor fi invalidate. Și ar fi păcat de munca ta.

La rubrica „declar pe propria răspundere că toate datele și semnăturile cuprinse în prezenta listă, care are un număr de ….. poziții, corespund realității”, trebuie să treci numărul semnăturilor valide din tabel. Dacă toate rândurile au fost completate, toate semnăturile sunt valide și niciun rând nu a fost invalidat cu o linie orizontală pe mijloc, se completează cu numărul 10. În caz contrar, se scade din 10 numărul rândurilor necompletate și/sau al semnăturile invalidate

Dacă ai completat ceva greșit, nu e nicio problemă. Taie rândul respectiv printr-o linie orizontală de la un capăt la altul. Acel rând nu va fi luat în calcul. În acest caz, dacă de exemplu ai invalidat rândul 4, următorul rând va fi numerotat tot cu 4.

Unde poți preda listele de semnături?

Poți preda formularul pe care l-ai completat la Sediul USR S2 din Bulevardul Decebal, nr. 28 sau la locațiile de mai jos unde avem prezenta zilnică între orele 18 – 20.

Sari la conținut